beton amprentat beton tiparit polimer beton spray beton beton patat reactiv beton lustruit covoare de piatra

Toate informatiile electronice prezente pe acest website sunt proprietatea Creative Paving si sunt protejate de drepturile de copyright. Pentru mai multe informatii va rugam cititi:
- Drepturi de Utilizare

beton amprentat

Betonul amprentat este o tehnologie de modelare a suprafetei unei placi de beton proaspat turnate si impregnate cu un strat dur de colorant-intaritor, cu ajutorul unor matrite care copiaza aspectul de caramida, piatra de rau, granit, lemn sau alte texturi naturale sau imaginare.

La final, textura colorata a pavajului este pusa in valoare si, totodata, protejata prin acoperirea cu o pelicula de rasina acrilica, rezistenta la trafic.

Tehnici si materiale special brevetate pentru acest scop pot da pavajului aspectul dorit sau culoarea preferata, de fiecare data obtinandu-se un beton amprentat unic.
Beton amprentat

Lucrari Beton Amprentat
Creative Paving 2010

Beton amprentat

Lucrari Beton Amprentat
Creative Paving 2010

Combinind duritatea betonului cu materiale de calitate si experienta unei echipe de profesionisti, privirea va fi fascinata de efectele deosebite ale pavajelor amprentate similare invechirii pietrelor, culorilor acestora, nervurilor si crapaturilor asimetrice naturale.

Utilizind matritele Skins, se pot realiza suprafete largi sau trepte din beton amprentat, fara rosturi, cu un efect surprizantor, autentic, de blocuri masive de piatra naturala.

Beton amprentat

Lucrari Beton Amprentat
Creative Paving 2010

Beton amprentat

Lucrari Beton Amprentat
Creative Paving 2010

Prin tehnologia Betonului Amprentat se obtine un pavaj a carui suprafata este rezistenta in timp, si, spre deosebire de alte sisteme traditionale(pavele din beton, piatra, pietris), nu se taseaza, nu se dizloca, nu se pateaza. In plus, cu peste 100 de texturi si 20 de culori standard, aceasta tehnologie ofera posibilitati nelimitate de design.

Pavajele din Beton Amprentat se preteaza a fi instalate atat pe arii largi, precum piete, parcari, statii de benzina, drumuri de acces, cat si in spatii inguste, precum alei, trotuare, promenade, piscine, iar flexibilitatea designului le recomanda parcurilor de distractie, centrelor comerciale sau zonelor rezidentiale.

In tehnologia Betonului Amprentat se utilizeaza un beton cu o compozitie speciala, marca C20/25 (B350), cu un continut minim de ciment de 400kg/m3, cu rezistenta marita la solicitarile inghet/dezghet si protectie la aparitia fisurilor in procesul de maturare.

Ultimele lucrari de beton amprentat

Drumuri / Acces auto - Acces auto / Trotuare
Terase - Terasa imobil
Terase - Terasa spatiu public
Click aici pentru PORTOFOLIUL COMPLET

Tipuri de beton amprentat

Culori beton amprentat

Flowcrete Romania SPE Romania Creative Shop Creative Paving Creative Flooring