beton amprentat beton tiparit polimer beton spray beton beton patat reactiv beton lustruit covoare de piatra

Toate informatiile electronice prezente pe acest website sunt proprietatea Creative Paving si sunt protejate de drepturile de copyright. Pentru mai multe informatii va rugam cititi:
- Drepturi de Utilizare

beton patat reactiv

Amestecuri de solutii acide cu saruri metalice(acid stain) aplicate pe suprafata unei placi de beton (nou sau vechi) transforma radical o suprafata obisnuita, plictisitoare intr-o pardoseala de lux asemanatoare marmurei sau pietrei lustruite.

Nu acidul este ingredientul care coloreaza suprafata, ci sarurile metalice din amestec care reactioneaza cu hidroxidul de calciu prezent in beton. Astfel, componenta coloristica devine parte integranta a structurii betonului. Acidul prezent in amestec are rolul de a deschide porii suprafetei de beton, permitand sarurilor metalice sa reactioneze.
Beton Patat Reactiv

Lucrari Beton Patat Reactiv
Creative Paving 2006

Beton Patat Reactiv

Lucrari Beton Patat Reactiv
Creative Paving 2006

In general, cimenturile care produc in urma hidratarii cantitati mai mari de hidroxid de calciu se vor colora mult mai intens. Cu cat continutul de ciment din beton este mai ridicat, cu atat intensitatea culorii este mai mare.

Fiecare suprafata de beton, in functie de compozitia intriseca, va reactiona cu solutia acida in diverse grade de intensitate. Variatia naturala a culorii de la o zona la alta aduce caracter si distinctie suprafetei astfel colorate.

Variatia, nu uniformitatea, este tendinta actuala.

Ultimele lucrari de beton patat reactiv

Tehnici speciale - Pardoseli interior vila
Tehnici speciale - Chenare, Borduri, Terase
Click aici pentru PORTOFOLIUL COMPLET

Culori beton patat reactiv

Flowcrete Romania SPE Romania Creative Shop Creative Paving Creative Flooring