beton amprentat beton tiparit polimer beton spray beton beton patat reactiv beton lustruit covoare de piatra

Toate informatiile electronice prezente pe acest website sunt proprietatea Creative Paving si sunt protejate de drepturile de copyright. Pentru mai multe informatii va rugam cititi:
- Drepturi de Utilizare

spray beton

Este o tehnologie de aplicare prin pulverizare a unui strat de beton colorat modificat cu polimeri, pe o suprafata de mortar sau beton existenta. Se foloseste la reamenajarea, renovarea sau repararea pavajelor vechi sau a altor suprafete din beton, atat orizontale, cat si verticale, acoperindu-le cu o "haina" noua, moderna si rezistenta. Folosita impreuna cu retelele tipar, poate crea un pavaj surprinzator, intr-un timp foarte scurt, suprafetele plictisitoare din beton obisnuit transformandu-se in pavaje sau tencuieli frumoase si practice, cu aspectul de piatra, caramida sau gresie.

Un pavaj realizat cu Spray Beton nu are gauri sau rosturi in care sa te impiedici, in plus, invelisul de ciment polimeric are o culoare uniforma si este deosebit de rezistent la ingalbenirea sau decolorarea produsa de radiatia ultra-violeta
Spray beton

Lucrari Spray Beton
Creative Paving 2006

Spray beton

Schema Spray Beton
Creative Paving 2006

Sistemul ofera un rezultat rapid, atractiv, elegant, la un cost redus, cel recomanda ca fiind alegerea perfecta pentru zone comerciale sau rezidentiale, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Caracteristici:
Spray Betonul are o rezistenta sporita la apa si fluctuatii mari de temperatura, fiind ideal chiar si in cele mai reci climate.

Ultimele lucrari de spray beton

Socluri/Trepte/Gard -  Gard imobil locuinta
Click aici pentru PORTOFOLIUL COMPLET

Culori spray beton

Flowcrete Romania SPE Romania Creative Shop Creative Paving Creative Flooring