beton amprentat beton tiparit polimer beton spray beton beton patat reactiv beton lustruit covoare de piatra

Toate informatiile electronice prezente pe acest website sunt proprietatea Creative Paving si sunt protejate de drepturile de copyright. Pentru mai multe informatii va rugam cititi:
- Drepturi de Utilizare

polimer beton

Tehnologie a viitorului in domeniul betoanelor decorative, consta in intinderea pe o suprafata existenta din beton a unui strat de material colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20mm, care poate fi amprentat, tiparit sau pictat reactiv (Acid Stain).

Polimer Betonul se obtine prin mixarea unui polimer lichid cu un amestec de ciment, pigmenti, fibre elastice, nisipuri selectate, in proportii prestabilite si are ca rezultat un material de consistenta untului, care poate fi intins pe suprafate orizontale sau verticale.

Polimer Betonul elibereaza creativitatea.
De acum, nimic nu mai impiedica textura, colorarea si rezistenta sa “imbrace” volumele arhitecturale.
polimer beton

Lucrari Polimer Beton
Creative Paving 2006

polimer beton

Schema Polimer Beton
Creative Paving 2006

Avantajele economice ale acestei solutii sunt evidente in cazul realizarii unui nou pavaj pe o suprafata de beton veche, deteriorate, raportat la costul inlocuirii acestei suprafete cu o noua placa de beton.

Polimer Betonul se adapteaza perfect dorintelor celor pragmatici, care vor sa renoveze sau sa construiasca repede si cu efecte deosebite si rezultatele muncii lor sa dureze.

Ultimele lucrari de polimer beton

Socluri/Trepte/Gard -  Trotuare, socluri, trepte
Trotuare - Trotuare, alei pietonale imobil
Click aici pentru PORTOFOLIUL COMPLET

Culori polimer beton

Flowcrete Romania SPE Romania Creative Shop Creative Paving Creative Flooring