beton amprentat beton tiparit polimer beton spray beton beton patat reactiv beton lustruit covoare de piatra

Toate informatiile electronice prezente pe acest website sunt proprietatea Creative Paving si sunt protejate de drepturile de copyright. Pentru mai multe informatii va rugam cititi:
- Drepturi de Utilizare

Creative Paving
simulare electronica a pavajului

Simularea electronica va pune la dispozitie o noua unealta pentru a "vedea" efetiv cum va arta pavajul dumneavoastra inainte ca acesta sa fie realizat.

Este o metoda buna pentru a putea schimba culori, potrivi nuante si de a alege modelul perfect ce se potriveste cu imobilul si stilul dumneavoastra.

Designerii nostrii va vor pune in valoare arhitectura prin alegerea celor mai bune variante de pardoseala care sa corespunda din punct de vedere estetic cu aceasta. De asemenea ei vor tine cont de sugestiile si dorintele dumenavoastra ca modele, culori, imprejurimi.

Toate acestea pot fi vizualizate si modificate in timp real inainte de a constru iefectiv cea, rezultatul fiind siguranta ca nu veti avea surprize neplacute la realiarea efectiva a pavajelor cand acestea vor fi finalizate de catre echipele Creative Paving.


Galeria Foto

Flowcrete Romania SPE Romania Creative Shop Creative Paving Creative Flooring